Multisportarena

I början på december 2022 fick vi en glädjande nyhet att Allmänna arvsfonden beviljade 4,1 miljoner kronor till vårt projekt, en självförsörjande konstfrusen multiarena! Tanken är att solceller ska skapa energi som i sin tur ska hålla igång konstfrusen yta på vintern. Nu gäller det att få ihop resten av medlen, ca 3-4 miljoner till. Via kommunen, sponsorer, Riksidrottsförbundet mfl. För nu ska vi väl få till en arena där det ska kunna bedrivas idrott för skolans elever, skridskoåkning och fotboll mm. Ett stort lyft för byn. Tanken är att vi ska dela med oss av arbetet under färden. Men också att se viljan att hjälpa till, proffesionellt och ideellt! Välkomna att följa resan.

Sponsring

Har du ett företag som vill synas i samband med multiarenan? Vi arbetar för fullt för att täcka upp medel för det vi budgeterat för. Allmänna arvsfonden har gett oss ett STORT bidrag men vi behöver mer. Vad får du? Du syns o nämns i allt arbete med arenan, vi kommer ska en ”möjligheternas vägg” där företag och privatpersoner som sponsrar kommer få sitt namn med som en del i att möjliggöra detta. Vill du lämna en sponsring eller få mer information? Kontakta Jessica Johansen på 070-5976008, alt. Skriv PM här. Alla medel är medel mot våran utveckling av byn och byggnationen av multiarenan. Hoppas vi hörs!

Riksidrottsförbundet

Vi fick ett glädjande samtal i februari 2023 från Riksidrottsförbundet som meddelade att de är positiva till projektet och kommer bidra med medel. När bidraget betalas ut beslutas i september. Antingen får vi medel då eller i början på 2024, beroende på deras kassa och i vilket läge vi befinner oss i då. Idag muntligt besked men med ok att lägga på sociala medier! Tack för att ni tror på detta. Vi är på rätt väg!